Om Australian Shepherd iFokus

 

 

 

Välkommen till Australian Shepherd ifokus!


Detta är ett forum för oss som har ett brinnande intresse för rasen och som vill dela med sig av sin kunskap och egna erfarenheter kring aussien. Alla är självklart lika välkomna att vara med att diskutera oavsett om den har en aussie eller inte.

Jag hoppas att ni kommer att uppskatta artiklarna och tävlingarna vi har här inne på sidan! Och här inne vill jag även att vi respekterar varandra och varandras åsikter, samt att man håller en trevlig ton.

*Kom ihåg att behandla andra som du själv vill bli behandlad, visa hänsyn och ha förståelse för de som har mindre kunskap eller erfarenhet än dig själv. Och framförallt, ha roligt!

*Här kommer vi diskutera rasen, peppa varandra inför tävlingar, ha utmaningar i lydnad, agility, rallylydnad och klickertrix. Vi kommer ha fototävlingar där man kan vinna priser.

*Vi uppmanar er till att hjälpa varandra med allas frågor.

*Vi har på denna sida högt i tak, vilket innebär att man får diskutera och ifrågasätta allt som inte bryter mot ifokus regler eller svensk lagstiftning.

*Personer som inte presenterar sig på presentationssidan och är helt anonym på sin egna sida och till större del skriver provocerande kommer vi misstänka som troll. De personerna kommer få två val, presentera sig och sina eventuella hundar (kan göras via meddelande till sajtvärd om man inte vill att alla ska veta), och då eventuellt få en varning för sättet man skrivit på. Eller så väljer man att inte presentera sig och kommer då klassas som *Troll och stängas av. (Troll, en person som, ofta anonymt, enbart blir medlem på en sajt eller forum i syftet att provocera och bråka).

Annonsering är tillåtet, för regler gällande annonser läs "här".

Hoppas ni kommer trivas och undrar ni över något så kontakta mig eller någon av mina medarbetare!

Med vänlig hälsning

Sajtvärden och medarbetarna för Australian Shepherd ifokus.

Värd

Avatar för Jetaime

Medarbetare

Avatar för [Neoverona] Avatar för Turast