OT - Off Topic

Bil/hundbil.

2016-09-06 20:25 #0 av: Jetaime

Ni som har bil, vad har ni för bil och hur åker hundarna? Visa gärna bilder! :) Framförallt kul att se hur ni som har många hundar har löst det!

Sajtvärd för Australian Shepherd.ifokus!
Besök gärna min hemsida: www.lillarod.weebly.com 

Anmäl
2016-09-06 20:36 #1 av: Fisherling

Vi i familjen har två Honda CRV, en vanlig modell och en 'fancy' modell. Gillar de bilarna skarpt. Fyrhjulsdrivna, går högt över marken, stora utrymmen, trevliga att köra. Försöker just nu tjata mig till att vi måste köpa låsbart grind-galler till årminstonde den blå :P

Anmäl
2016-09-06 20:46 #2 av: Jetaime

Jag uppgraderade ganska nyligen från en golf 3 (-99) till en golf 4 (-01), inte så stor skillnad i årtal, men STOR skillnad, dels karossbyte och mycket modernare inuti (och en fungerande AC, vilket jag saknade i min gamla bil gör så enormt mycket). 

Fixade även i somras tonade rutor och är supernöjd!

Zuki åker i bagaget i en mim DL (gamla varianten). Är jättenöjd med buren också, kom dessutom över den väldigt billigt, flyttade bara över den från gamla bilen. :) Finns möjlighet att sätta in mellanvägg om man vill, men har ju bara Zuki än så länge och samkör vi med någon så är det oftast hundar som går bra tillsammans med Zuki. Har ingen bild för tillfället.

Sajtvärd för Australian Shepherd.ifokus!
Besök gärna min hemsida: www.lillarod.weebly.com 

Anmäl
2016-09-06 22:12 #3 av: Turast

Peugot partner

hundarna åker i en dubbelbur (Y) 

Medarbetare på Valp och Unghund ifokus!
 Peace out~    - Turast
Blogg: Unidogs

Anmäl
2016-09-07 08:10 #4 av: LinDajSon

En Honda CRV och en Volvo, dubbelbur i båda och baksäten fulla av hundprylar.

Anmäl
2016-09-07 09:51 #5 av: Tina

Har en Audi RS6, inte direkt praktiskt då den drar sjukt mycket bränsle och jag knappt vågar köra med den i skogen. Galen Men sambon ska prompt ha en såndär galenskaps-bil. Jag har en liten Polo som jag har som jobbbil, min tygbur går in i den om jag fäller ner ena baksätet så oftast tar jag den om jag bara ska ha med en hund.  Sätter man in en grind för bagageluckan blir det bra plats för en hund i bagaget, sambon har lovat att bygga en grind någon gång i framtiden... Cool

I framtiden har jag funderat på hur jag ska kombinera hundintresset med eventuella barn och plats för barnvagn i bilen, speciellt då det lutar mot att det kommer att finnas fler än 2 hundar i familjen i framtiden. Galen Funderar på typ en Caddy Life/Caddy maxi life som är 5-sitsig där man kan bygga hundburar på höjden i bagaget.

Anmäl
2016-09-08 23:05 #6 av: LinDajSon

Hondan. Specialbyggd dubbelbur bak, går att ta bort mellanväggen men tycker det är rätt praktiskt att ha det såhär. Kan lassa in andras hundar eller mina egna prylar i den tomma burdelen om jag bara har en av mina med mig. Filt + fårskinn i båda burdelarna. Har vattenskål med nonspill till båda i normala fall.
Enda anledningen att jag tordes ta en bild av baksätet är för att jag städade bilstackaren i dag... ;d Nu har jag alla leksaker i en plastback, alla uppletandeföremål i en hink med lock, bruksväskan med innehåll ordentligt fastspänd. Blev rätt bra. Ger det en vecka innan det ser ut som ett slagfält där inne... igen. :P

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.