Aussieprat

Vinteraktiviteter.

2016-11-03 11:10 #0 av: Jetaime

Vad gör ni med era hundar i vinter? Har ni vila för något nu brukar göra och tränar något annat istället? (kanske något som är väderbundet, som tex är beroende av väder/snö?) :)

Sajtvärd för Australian Shepherd.ifokus!
Besök gärna min hemsida: www.lillarod.weebly.com 

Anmäl
2016-11-03 11:32 #1 av: Turast

Draaaag <3 Kan man ju göra utan snö också men personligen tycker jag det är lite roligare med snö så man kan få lite draghundskänsla (hahaha jag vet inte)

Snöspår tycker jag är rätt kul, antingen att man själv lagt eller att man spårar något vilt i skogen (kanin, rådjur osv) :)

Medarbetare på Valp och Unghund ifokus!
 Peace out~    - Turast
Blogg: Unidogs

Anmäl
2016-11-03 11:33 #2 av: Fisherling

Kommer nog testa på drag faktiskt! Får lägga undan lite pengar till en bra dragsele.

Anmäl
2016-11-03 11:38 #3 av: Turast

#2 jag ska köpa en måttbeställd senare till M om vi blir seriösa med draget (hon tycker det är väldigt kul) men tills vidare nu i inlärningsfasen och "testfasen" har vi en dragsele från Kennel, jag tycker den är super faktiskt! Och inte så hiskeligt dyr (innan man vet om man gillar drag tänker jag). Kan rekomendera den! Tummen upp Den har rätt stabil bröstplatta och väldigt mjuk och skön! Skrattar

Medarbetare på Valp och Unghund ifokus!
 Peace out~    - Turast
Blogg: Unidogs

Anmäl
2016-11-03 11:49 #4 av: Jetaime

Vi har aldrig tillräckligt med snö här nere för att man ska kunna hålla på med drag...det är om man lyckas pricka in enstaka dagar isåfall, haha. Annars hade jag gärna testat det med :) visst kan man ju åka iväg och så, men ja.

Vi kommer ha agilityvila iallafall, men kommer mest troligt ändå träna om kf på balansbommen, vilket inte riktigt är samma sak.. Kommer börja inomhus här hemma bara och köra mest bara nerfarten. Har några tävlingar kvar och går just nu kurs för Jouni orenius och Isabelle som är slut i mitten på december, sen blir det vila. Har lite andra planer till våren också så vi får se om vi hinner komma igång med träningen eller inte där, antagligen kör vi väl nånting ändå ;)

Sen är tanken att komma igång mer med spår (vilket ska vara på en mer 'lägre' nivå utan press... Är tanken.....)

Sajtvärd för Australian Shepherd.ifokus!
Besök gärna min hemsida: www.lillarod.weebly.com 

Anmäl
2016-11-03 11:55 #5 av: Fisherling

#3 Kommer nog behöva en måttbeställd till Tinja också. Hon är ju lång och smal, och nästan inget passar henne. 

Har turen att just Hurttas saker passar henne bra i storlek 55. Köpte ett vintertäcke till henne idag Skrattar

Anmäl
2016-11-03 11:57 #6 av: Turast

#5 Åh Marcie har hurttas regntäcke och det sitter sååååå bra på henne! Plus att det är snyggt Skämtar Är i valet och kvalet om jag ska köpa vintertäcke till henne, eller köra på fleece + regntäcke om det blir riktigt kallt.... Hon hade vintertäcke förra vintern när hon var liten men det växte hon ur + att hon typ ändå inte frös Gapskrattar

Inte bästa bilden haha

Medarbetare på Valp och Unghund ifokus!
 Peace out~    - Turast
Blogg: Unidogs

Anmäl
2016-11-03 12:16 #7 av: Fisherling

#6 Har precis samma! Hurtta Torrent och nu Hurttas vintertäcke i typ samma design. 

Kommer mest ha det för när hon ska ligga i bilen och hållas varm när vi tränar sök, det blir ju en del väntetid och då vill jag inte att hon ligger och blir kall.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.