OT - Off Topic

Hur firar ni jul i år?

2016-12-20 17:13 #0 av: Jetaime

Hur kommer ni att fira jul i år (om ni firar jul)? Firar hundarna med er? :)

Sajtvärd för Australian Shepherd.ifokus!
Besök gärna min hemsida: www.lillarod.weebly.com 

Anmäl
2016-12-20 17:25 #1 av: Fisherling

Ute på landet med familjen, och såklart hundarna Skrattar

Anmäl
2016-12-20 19:20 #2 av: Jetaime

Vi är bortbjudna till mina kusiner/fasters familj på julafton, men där får man inte lov att ha med sig hund, så får väl lämna Zuki hos mina föräldrar på vägen dit så får hon iallafall sällskap av mina föräldrars hund... Så, inte så jättesugen .. 

Den 25:e är vi bjudna till mormor och fira med den sidan av släkten. Zuki får lov att följa med där, men mina kusiner har två riktigt bortskämda och jävliga chihuahuor som får göra vad dom vill för att dom är små, så Zuki får all skuld för allting och är inte så jätteomtyckt. Och jag tycker bara att det är sjukt jobbigt, och jag bara orkar inte. 

Sajtvärd för Australian Shepherd.ifokus!
Besök gärna min hemsida: www.lillarod.weebly.com 

Anmäl
2016-12-20 19:59 #3 av: LinDajSon

Vi blir nog hemma med djuren, Athos har precis opererat bort en knöl och kommer ha tratt/bandage över jul. Annars hade vi kanske åkt till mina föräldrar, men då hade i och för sig Kaiju fått stanna hemma eller ligga i bilen. :P

Anmäl
2016-12-22 09:43 #4 av: Turast

Vi ska på middag (hundarna också!) hos min mormor, sedan åker vi hem till gården och myser där. Vi vill knappt åka ifrån den för att det är så mysigt här Kär

Medarbetare på Valp och Unghund ifokus!
 Peace out~    - Turast
Blogg: Unidogs

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.