Aussieprat

Vad åt era hundar?

2016-12-27 12:01 #0 av: Jetaime

Vilket foder är era hundar uppfödda på och vad fick ni med er för foder från uppfödaren? Fortsatte ni med det fodret? Varför/varför inte? Om inte, vad bytade ni till?

Sajtvärd för Australian Shepherd.ifokus!
Besök gärna min hemsida: www.lillarod.weebly.com 

Anmäl
2016-12-27 12:04 #1 av: Jetaime

Zuki är uppfödd på Royal Canin Medium Junior, och jag fick med mig övergångsfoder hem, men blandade upp direkt med det fodret jag tänkte ge och slutade med royal so fort den påsen var slut. Jag gillar inte innehållet i royal och tycker inte att det är ett speciellt bra foder. Jag bytte till Precept puppy som hon sen åt upp till hon var ca 9 månader. 

Idag äter hon Acana och ibland blandar jag lite med foder som hon har vunnit på tävlingar.

Sajtvärd för Australian Shepherd.ifokus!
Besök gärna min hemsida: www.lillarod.weebly.com 

Anmäl
2016-12-27 12:39 #2 av: LinDajSon

Athos skulle äta någon Hillsvariant har jag för mig, på uppfödaren inrådan. Pfft. Bytte när säcken vi fick med oss var slut. Jin tror jag fick råkost ett bra tag... och Orijen. Så länge sedan så minnet har rostat... Feng födde jag upp på mestadels Fodax/råkostblandning. Kaijus uppfödare ville att vi skulle ge Royal så det gjorde vi väl rätt länge... sen fick han Priima NK och råkost som de andra åt då.

Jag ger dem torrfoder nu men så fort vi får hem en frysbox så blir det färskfoder igen...

Anmäl
2016-12-27 14:26 #3 av: Fisherling

Tinja är uppfödd på Royal Canin. Jag är inte ett fan av det fodret och bytte när det tog slut. Nu äter hon hälften Vom Og Hundemat och hälften Magnusson Grain Free och det fungerar hon utmärkt på.

När jag bor på gård, har kennel och hundarna har egen frysbox, då kommer det vara färskfoder och råfoder för hela slanten Skrattar 

Anmäl
2017-01-07 15:04 #4 av: Kazince

Tossa är uppfödd på Magnussons, bytte direkt till egenkomponerad BARF

Anmäl
2017-01-08 00:54 #5 av: Fialialej

Doggy torrfoder åt Alva innan hon kom till mig. 💪

Nu äter hon VOH oftast men blandat med Sams field torrfoder.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.