Foder/Hälsa/sjukdomar/skador

Tillskott.

2017-01-04 18:31 #0 av: Jetaime

Får era aussies några tillskott i maten och isåfall av vilken anledning? :)

Sajtvärd för Australian Shepherd.ifokus!
Besök gärna min hemsida: www.lillarod.weebly.com 

Anmäl
2017-01-04 18:55 #1 av: Jetaime

Zuki får just nu:
*Kelp, Svenska djurapoteket - Började ge det i våras för jag fick det rekommenderat för förbättring av päls, klor och pigment (tänkte nog mest för att jag skulle ställa ut henne och hon blir så himla solblekt och ful, jag inbillar mig att hon höll färgen bättre förra året än tidigare.. Men kanske inbillning) Men kelp är även bra för matsmältningen och jag tycker att hon är bättre/jämnare i magen när hon får det.
*Multiflex, Svenska djurapoteket (Glukosamin, MSM, Grönläppad Mussla, Kondroitin och C-vitamin) - Har hon vunnit på en tävling, men ger gärna något för leder i förebyggande syfte eftersom hon är så himla aktiv inom agilityn och jag vill att hon ska hålla så länge som möjligt. 
* Salmopets laxolja.
* Munhälsa, Aktiv hund - Fick in en provburk på jobb av ett annat märke än plaque off, som vi inte skulle ta in så Zuki fick den :p.. Men den är snart slut så kommer inte fortsätta med den sen. 

Sajtvärd för Australian Shepherd.ifokus!
Besök gärna min hemsida: www.lillarod.weebly.com 

Anmäl
2017-01-04 19:18 #2 av: LinDajSon

Standardts fiskolja. I princip den enda vettiga fiskoljan, rätt balans mellan DHA och EPA samt bra värden osv osv. Ger i huvudsak för ledhälsan, har en katt med artros som blivit rörligare av det också. Sen såklart ger det blanka pälsar och ska vara bra för lite allt möjligt.
Standardts B-vita päls. Tog slut för ett tag sedan och har väntat med att köpa nytt eftersom en lokal butik ska få hem, och jag vill gärna stödja lokala handlare - syns helt klart att de gått utan, i alla fall på grabbarna. Började med det här förra året, testade för skojs skull.
Alavis MSM. tipsad av en vän som själv tar det (och ger djuren).

Anmäl
2017-01-07 15:02 #3 av: Kazince

Gurkmeja, fiskolja och MSM.

Anmäl
2017-01-08 12:36 #5 av: Turast

Gurkmeja, spirulina och ibland en kvätt nyponpulver

Collien får även glukosamin och nyponpulver pga lederna

De fick fiskolja ett tag men det är slut nu och jag har inte hunnit köpa nytt. 

Medarbetare på Valp och Unghund ifokus!
 Peace out~    - Turast
Blogg: Unidogs

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.