OT - Off Topic

Helgen 27-29/1.

2017-01-27 10:19 #0 av: Jetaime

Vad händer i helgen?:)

Sajtvärd för Australian Shepherd.ifokus!
Besök gärna min hemsida: www.lillarod.weebly.com 

Anmäl
2017-01-27 11:07 #1 av: LinDajSon

Bygga två boxar i hundhuset. Om det håller sig fruset så tänkte jag åka lite skidor med vovvarna.

Anmäl
2017-01-27 13:38 #2 av: Fisherling

Vet inte riktigt. Ska hänga med kompisarna imorgon iallafall, på söndag kanske det blir sök. Får se om jag får låna bilen.

Anmäl
2017-01-27 13:45 #3 av: Jetaime

Agilitytävling på söndag.. Årets första, men är inte alls taggad, men vet att jag kommer att åka ändå. #knapptless 

Vet inte annars.. Blir nog en sväng till klubben imorgon för jag har en känsla av att lilla fröken röd är ganska taggad med tanke på hur sparsamt vi tränat agility senaste månaderna. Plus att hon flippar alltid ut lite extra mycket i nutrolin arena... såååå... 

Sajtvärd för Australian Shepherd.ifokus!
Besök gärna min hemsida: www.lillarod.weebly.com 

Anmäl
2017-01-29 17:51 #4 av: Jetaime

Årets första disk avklarad. 1-0 till banan så här i början av säsongen.  Zuki räddade mig genom hela banan tills jag tillslut springer på fel håll och skickar henne på fel hinder (hade ärligt talat ingen aning av var jag skulle först hund är i luften). Jag tror inte heller jag kunde mått sämre idag, men ändå glad att jag åkte. Fick väldigt fin teamkänsla och det kändes så roligt att springa agility igen.. Och den totala lyckan hos min bästa vän.. Finaste, bästa, älskade lilla hund Hjärta (jag önskar bara att jag kunde lösa kontaktfälten så jag kunde få tillbaka denna glädjen i agilityn istället för den fruktansvärda och ständiga ångesten jag har..). Behöver dessutom en ny plan inför året.. So sick of everything.

Sajtvärd för Australian Shepherd.ifokus!
Besök gärna min hemsida: www.lillarod.weebly.com 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.