OT - Off Topic

Vad tycker era hundar om snö?

2017-02-09 17:05 #0 av: Jetaime

Vi har mer snö än vi haft på flera år här nere i skåne (och japp, det har faktiskt snöat lite till och från i typ tre(!) dagar..). Zuki tycker det är jätteroligt att röja runt i snön och när vi går på en gångbana helt utan snö.. så går hon upp i kanten och plumsar genom snön istället Skrattar

Dock fastnar det väldigt mycket små snöbollar/kular mellan tårna och trampdynorna på henne, vilket hon inte uppskattar speciellt mycket.. Men allt som allt, helt klart godkänt! Vad tycker era hundar om snö? För er som bor längre norrut är det kanske inte en lika stor graj som för oss här nere.. Jag tror detta är det mesta i snöväg som Zuki har varit med om liksom.

Sajtvärd för Australian Shepherd.ifokus!
Besök gärna min hemsida: www.lillarod.weebly.com 

Anmäl
2017-02-09 19:20 #1 av: Fisherling

Tinja ääääälskar snö! Snöflingor kan man jaga, snö kan man gräva i, det är roligt när folk kastar snö, roligt att springa i.. 

Men även hon får snöbollar i tassarna, så jag trimmar tasshåret rätt ofta när det är vinter. Hon får fortfarande snöbollar, men inte lika fort och inte lika stora.

Anmäl
2017-02-09 19:32 #2 av: LinDajSon

Den bästa snön är snöfläckarna som blir kvar på våren. :P

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.