OT - Off Topic

Helgen 16-18 Mars 2018!

2018-03-16 15:39 #0 av: Jetaime

Vad har ni för planer i helgen? :)

Sajtvärd för Australian Shepherd.ifokus!

Anmäl
2018-03-16 15:43 #1 av: Jetaime

Själv så jobbar jag idag, och har gjort absolut inget i förmiddags och planerar att göra ungefär lika mycket efter jobb... Har så ont i kroppen och är så fruktansvärt trööött..

Imorgon hade vi planerat att hyra Nutrolin Arena tillsammans med två träningskamrater, men nu visade det sig vara tävling där ikväll, vilket innebär att vi inte vet vad det kommer stå för bana eller OM det kommer stå någon bana. Mest troligt isåfall en hopp-bana, och vi alla tre ville träna på agilitybana... Så jag är sjukt besviken... Blaah.. Men vi ska undersöka under dagen om det kanske kan tänkas att dom bygger upp nästa veckas bana eller hur det blir.. Annars vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Vi ska dessutom tävla nästa helg och veckan efter det och har inte sprungit tillsammans på en bana sen senaste tävlingen och har inte kommit någon vart med kontaktfälten.. #sjuktless

Annars vet jag inte riktigt vad som händer i helgen.. Vila typ.

Sajtvärd för Australian Shepherd.ifokus!

Anmäl
2018-03-16 19:22 #2 av: Fisherling

Det är årsmöte på klubben imorgon. Det kan bli ganska.. Intensivt. Jag förstår ju inte så mycket men vill ju vara där för att stödja. Tror jag tar med mig Tinja så jag orkar. 

Efter det ska jag gå promenad med vänner för att sedan köra DnD, Tinja lär sova gott hela kvällen. Känns bra Hjärta

Anmäl
2018-03-17 14:41 #3 av: Jetaime

Det blev lite träning ändå, med detta fina gänget!

Sajtvärd för Australian Shepherd.ifokus!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.